Glædelig jul og godt nytår 2014!

Her fra siden ønskes der GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!
Tiden er kommet, hvor julen skal fejres med venner og familier. Der er al den gode julemad, som nu kan ønske sig, men det er jo også kun én gang om året. Så mon ikke det går. Bare denne ene gang. Det samme med nytår. Nyd den sidste tid I har sammen i 2014, og sammen sig velkommen til 2015! I må hygge jer i mellemtiden, og pas på jer selv derude! 🙂

happy family with fireworks

Angående bloggen:
Grundet juletiden og meget andet der har været ved siden af, så har der ikke været al for meget aktivitet på siden.
Der regnes med at blive sat tid af til bloggen fra og med nytår, hvor der på nuværende tidspunkt bliver lavet noget grundig research omkring relevante emner, som I forhåbentlig også finder interessante.
Der vil sandsynligvis komme ændringer på siden (både indholds- og designmæssigt), idet der er blevet lovet fitnessøvelser. Derfra må man så se, om det kan lade sig gøre og gennemføre dem på den måde, som det er blevet tænkt på.

Bloggen har også fået en profil på Blogloving, så Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *