Kvinde taber sig 40 kg på 5 måneder

Det lyder måske vildt for nogle, at man kan tabe sig 40 kg på 5 måneder. Men kvinden Bozena Lisowicz påviste noget helt andet.
I 2012 nåede hun helt op på 90 kg indtil hun fik omlagt sin kurs mod en sundere livsstil. Hun spiste kun søde sager, fastfood, drak sodavand, røg smøgere, da hun var sammen med hendes daværende kæreste. Hun blev deprimeret over hendes hende krop, og hun følte derfor ikke, at hun kunne tilfredsstille sin partner.
Men da hun blev single, endt hun med at lade være med at spise. Hun havde givet og var blevet ligeglad. Hun kom ud af depressionen, kvittede smøger og lagde hele hendes kostvaner om.

Det vides ikke, hvad hun helt præcist har gjort for at komme af med de 40 kg., men det er alligevel imponerende. Bare det ved at have en ordentlig kostplan er nok til at få de bedste resultater. Så man skal ikke give op bare fordi, at man ikke kan se synlige resultater. Det at hun kvittede smøgerne har haft en påvirkning på hendes vægttab (vil ikke gå i yderligere detaljer med dette), og hendes viljestyrke til at blive ved har gjort hende til den, som hun er i dag.

Ved at hun har fået den succes, som hun har fået, så er hun begyndt at hjælpe andre folk. Hun er begyndt at læse psykologi, og tilmeldt sig en hjælpeorganisation, der ønsker at hjælpe folk med personlige problemer. Hun ønsker at hjælpe andre folk, som også har svært ved at se den rigtige udvej.

Så lad vær med at giv op!
Ja, man ligner måske personen på 90 kg mere eller mindre, men det er ikke ensbetydende, at det er umuligt, at opnå de resultater, man gerne vil.
Kost er den vigtigste vej til sundhed!

Kilde vedrørende Bozena Lisowicz vægttab, samt billede: EkstraBladet

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *